Bylo Vám již 18 let?

      NE

RANNÍ SEX

Proč tomu dávám takový význam? Možná se ptáte sami sebe. No, byla by to škoda, kdybyste propadli předsudkům a nevyzkoušeli to. Ráno bývá ideálním časem pro intimitu a zábavu se svým partnerem, a já vám povím proč.

Za prvé, když se vzbudíte a začnete den s ranním sexem, okamžitě se probudí vaše tělo i mysl. Adrenalin se rozproudí v celém vašem systému, což vám dodá energii na celý den. Zapomenete na ospalost a nahradíte ji vzrušením a radostí.

Dalším důvodem je, že ranní sex je skvělý způsob, jak projevit svou lásku a připomenout si, jak důležitý je váš vztah. Je to intimní, romantický okamžik, který vám umožní být s partnerem zcela soustředěni jeden na druhého. Zlepšuje se tak váš emocionální a fyzický kontakt.

Kromě toho ranní sex přináší i konkrétní zdravotní výhody. Během sexu se uvolňuje oxytocin, hormon lásky, který zvyšuje náladu, snižuje stres a posiluje imunitu. Navíc se při sexu spalují kalorie , což je skvělé pro ty, kteří chtějí udržet svoji postavu. Ranní sex také zlepšuje kvalitu spánku, protože uklidňuje a uvolňuje.

Ale co ti, kteří si ranní sex příliš neumí představit? Možná vám pomůže zjistit, že ranní sex je mnohem snazší a přirozenější, než si myslíte. Všichni jsme ráno osvěžení a plní energie. Není tu stres z práce nebo školy, a tak se můžete se svým partnerem věnovat s naprostou svobodou a bez časového tlaku.

Nebuďte váhaví a dejte rannímu sexu šanci. Uvidíte, že to dokáže zásadně změnit váš pohled na začátek dne. Buďte otevření novým zážitkům a vraťte do svého života tu správnou dávku vášně, kterou vám ranní sex může přinést.