Bylo Vám již 18 let?

      NE

LINGAM MASÁŽ

LINGAM MASÁŽ - CESTA K VRCHOLU ROZKOŠE 
Prožijte s námi úžasnou masáž, která dokonale uvolní tělo a navodí vám vzrušující pocit alfa samce. Masáž lingamu pochází stejně jako Kamasútra a Tantra z východu. Tyto techniky uctívají tělo a jeho prožitky, také proto jde o správnou cestu k objevování a naplnění i těch nejdivočejších tužeb a přání. 
Jde o jedinečný erotický rituál oslavující vaši sexualitu a vzrušení. Objevíme spolu všechny zóny rozkoše a propojíme tělo i mysl tak, že budete mít zážitek na který jen tak nezapomenete. 

JAKÉ JSOU VÝHODY TÉTO MASÁŽE?
Benefitů je hned několik. Při rituálu uvolníte svoji ustaranou mysl a unavené tělo naplníte rozkoší a vzrušením. Představte si, že vám dveře otevře spoře oděná masérka, dáte si spolu horkou sprchu a již tam začnete objevovat svá těla. Po koupeli se přesunete do útulné místnosti osvětlené tlumeným světlem a provoněné jemnými vůněmi. Lehnete si a masérka, teď už zcela nahá, začne masírovat. Současně uvolňuje a vzrušuje vaše tělo, dráždí erotogenní zóny a vy objevujete pocity, které jste doposud neznali.
Masáž postupně směřuje k intimním partiím, zde nabývá na dynamice, čeká na vás výbuch rozkoše a vášně, zkrátka jedinečný zážitek.

 

CO MŮŽETE OČEKÁVAT?
Při této masážní technice nejde zdaleka jen o fyzický zážitek, ale hlavně o splnění vašich intimních přání a nejhlubších tužeb. Díky horkému oleji, zkušeným tahům masérky a otevřenému vyjádření vašich představ, můžete konečně dojít k jedinečnému a neopakovatelnému zážitku. Nahá masérka vás provede cestou erotiky a rozkoše až k vyvrcholení, které nemusí být jen jedno. Po masáži můžete s masérkou ještě trávit klidné chvíle a neopouštět klidnou atmosféru. Užijte si společný čas do poslední chvíle, můžete si dát i lehké občerstvení a vychutnat si kouzlo okamžiku. 

PROČ ZVOLIT LINGAM MASÁŽ?
Naše masáž je správná volba pro muže, kteří hledají uvolnění, vzrušení a maximální prožití všech chvil s krásnou masérkou. Při společném čase budete prožívat opakované výbuchy rozkoše a poznávat nové pocity. Vězte, že hodina možná nebude dost. 
Tento propracovaný rituál, spolu s praxí a ženskostí masérky, tvoří neopakovatelnou zkušenost plnou výbuchů vášně a objevování nových bodů potěšení.
Masáž lingamu je cesta k naprostému uvolnění, k vrcholu potěšení a nevídané rozkoše, nenechte si tento zážitek ujít. I po odchodu se budete cítit naplnění energií, vaše smysly budou probuzené a vy budete šťastní a uvolnění. Nechte se i vy vnést do světa vášně, rozkoše, erotiky a božského uvolnění.