Bylo Vám již 18 let?

      NE

PUSSYCAT MASÁŽ

Pussycat masáž je velmi smyslná a erotická masáž, jejímž základem nejsou klasické zdravotní masážní techniky. Naopak jde o rituál s velmi specifickými a promyšlenými doteky v erotogenních zónách. Ke stimulaci se používají převážně bříška prstů a nehty, postupně se přidává horký olej. Součástí tohoto rituálu je také další podněcování citlivých bodů a vašeho vnímání, masérka postupně dráždí erotogenní zóny na vašem těle až do mohutného výbuchu rozkoše. Prostory jsou upraveny tak, aby lahodily všem vašim smyslům, využíváme afrodiziakálních aromat, vonných tyčinek i svíček. Místnosti v salónech Nymfis jsou speciálně navrženy a vás uspokojí i vizuální stránka věci a pokoj byl pro vás příjemným i na pohled. Mezi hlavní pomůcky patří zrcadla, ta v přímém přenosu odrážejí pohyby i techniky masérky a podporují vzrušující atmosféru. Na osvětlení využíváme tlumená světla svíček, barevné led pásy, či další prostředky příjemné na pohled. Tyto prvky ještě více působí na vnější stimulaci, podporují vaše vnímání a vzrušení při pussycat masáži.

Aby se celý rituál povedl tak jak má, musí být pro vás prostředí příjemné, musíte důvěřovat masérce a nebát se uvolnit, proto se nebojte jakékoliv nedostatky před masáží sdělit. Chceme, abyste s námi prožili příjemné chvíle, odpočinuli si a zapomněli na každodenní strasti. Také zase poznáte trochu víc rozkoše, vaší sexuality a třeba nové erotogenní body na těle. Masérka při pussycat masáži využívá celé své tělo, můžete tak překračovat hranice vzrušení společně. 

 

Významná část masáže se odehrává tělo na tělo a masérka jemně i divoce klouže svým rozpáleným tělem po horkém oleji. Ten stéká do těch nejvíce vzrušujících partií a je zde vmasírován. Součástí pussycat masáže je i smyslná stimulace v poloze 69, která dokáže velmi vydráždit. Tato masáž povoluje i jedinečnou příležitost k polibkům na těle masérky. Čím intenzívnější je vzájemné propojení doteků, vůně a dráždění, tím se smyslnost masáže násobí. Společná sexuální energie a ženské zbraně, dokáží přivést erotický prožitek do úplně jiné roviny. Žena i muž se tak dostávají do větší euforie. Vrcholem pussycat masáže je masáž intimních partií, kde se začíná v tříslech a podbřišku, pokračuje se v oblasti varlat. Dost často už v této fázi nastává bouřlivé vyvrcholení. Pokračuje se penisem, kde se uplatňují i techniky oddalování orgasmu, či speciální stimulace.